Lördagen den 4e Maj klockan 10:00

STORT TACK FÖR 2024 VI SES IGEN 2026


Masked Singer Disco F-3

Hjärtligt välkomna till Masked Singer disco i samarbete med Sveamatea i Svedala och Sweet godisbutikerna i Malmö. Detta är kvällen man inte vill missa med dans, godisregn, lekar, dansande karaktärer och mycket mycket mer.

Var och när?

Masked Singer discot kommer att äga rum under lördagen den 4 maj klockan 19:00 – 21:00 i Aggarpshallen i Svedala. Insläppet börjar ca 18:30 så att vi får ett så jämnt flöde som möjligt in i lokalen. Vi kommer att ha en separat ingång från höger sida mitt emot fotbollsplanerna. Det kommer givetvis att finnas skyltning från parkeringen på området som visar er rätt väg till discot för alla er som är på området för första gången. Vi har plats för väldigt många barn så vi hoppas givetvis att alla ska få möjligheten att bli insläppta. Det kommer att finnas begränsade avhängningsmöjligheter med personal som hjälper barnen på plats. Vid fint väder försök ha så lite kläder att hänga av som möjligt. Vi ansvarar inte för borttappade kläder. 


Biljetter

Biljetter köps på plats i dörren till en kostnad av 50kr per barn. Betalning sker via swish eller kontant. Vuxna är välkomna in på discot och får då köpa en egen biljett i entrén, 50 kr per biljett. Tänk på att varje vuxen som följer med in på discot kommer uppta en plats för ett eventuellt barn som inte kan bli insläppt pga platsbrist. Betald biljett resulterar i en stämpel på personens hand så att vi har koll på antalet i lokalen. 


Ålder

Masked Singer Discot är för klasserna F-3. Anledningen till att vi tyvärr inte kan ha ett bredare åldersspann är för att alla ska känna sig trygga, även de allra minsta barnen som kanske går på sitt livs första disco.

Utklädnad och regler

Det är okej att klä ut sig i Masked Singer tema, men det är givetvis helt valfritt. Vi undanber leksaksvapen samt övriga handburna leksaker. Detta kan skrämma andra barn och skapa dålig stämning. Vi vill att våra allra minsta barn ska känna sig trygga och ha roligt. 


Godis och dricka

Fantastiska Sweet godisbutikerna kommer att finnas på plats för att sälja godis och dricka till reducerade priser. Sweet är även sponsorer av det kommande godisregnet som kommer ske inne på discot. Med tanke på att vi vet att det finns barn med allvarliga allergier har vi valt att inga nötter kommer att finnas med i sortimentet. Det är därför strängt förbjudet att skicka med sina barn eget godis eller dricka, detta kan vara oerhört riskabelt för andra barns allergier. Betalning av godis och dricka sker kontant eller med swish.  


Personal och säkerhet

Svensk säkerhet kommer finnas utanför entrén till discot och rikligt med personal från Sveamatea kommer finnas innanför dörrarna under hela ert barns vistelse. Vi är vana vid att arrangera disco och har stor erfarenhet av barn. Det kommer att finnas personal/vakt vid dörren för att säkerställa att inget barn under några omständigheter kommer ut från lokalen när ni föräldrar släppt in till discot. När discot är i full gång, kommer vi att bygga ett "U" runt entrén med staket för att förbereda för utsläpp som sker kring 21.00. När discot börjar lida mot sitt slut, kommer vi att slussa ut ca 20 barn i taget i vårt "U" som blir upphämtade av sina föräldrar. När samtliga föräldrar hittat sitt/sina barn så slussar vi ut en ny omgång. På detta sätt blir det inte ett fritt spring ut från discot och vi har koll på att alla barn hittar sina föräldrar. Vi kommer även att ha personal som cirkulerar kring toaletterna och runt om på dansgolvet och i övriga utrymmen under hela discot.

Glöm inte att skriva ert telefonnummer på barnets arm eller på en lapp i fickan så att vi enkelt kan nå er om det skulle behövas. Vi tar inte ansvar för mobiltelefoner eller kontanter under kvällen, så prata gärna med era barn om att ha koll på sina saker.

Mässområdet

Under tiden barnen är på disco är mässområdet i full gång för er vuxna. Vi har allt för dig som vill avnjuta en fantastisk matupplevelse från våra food trucks, till dig som vill besöka tältet med dryckesfestival och underhållning. Eller varför inte bara ta en varm härlig kopp kaffe av kafferista? Det bästa av allt är att det är gratis inträde och biljettfritt, så låt spontaniteten styra.

Vid intresse vänligen tryck i att ni kommer på vårt evenemang om Masked Singer disco på vår facebook så att vi får en uppfattning om intresset av denna fantastiska kväll.


Fotografering

Fotografering kan komma att ske. Genom att beträda dörrarna in till discot ger man därmed samtycke till att ens barn kan förekomma på bilder i marknadsföringssyfte av evenemanget.

Kontakt

För kontakt angående discot kontakta discoansvarig Hampus Gsaxner hampus.gsaxner@sveamatea.se

Adress: Aggarspsvägen 20-34, 233 93 Svedala