Möt Rotary på Svedala Företagsmässa!

Världens största nätverk av yrkesverksamma personer med lokal koppling. Över hela världen finns det rotarianer. Nu har du möjlighet att träffa några av de 1,2 miljoner medlemmarna. De kommer från klubbarna i Svedala, Skurup, Vellinge och Trelleborgs kommuner.Vill du veta mer om vad Rotary kan göra för dig, eller vad du kan göra för Rotary?

Vi bjuder in till nätverkande, föreläsningar och mingel på plan 2 på årets företagsmässa där ni kan träffa världens största yrkesnätverk Rotary.


Alla är varmt välkomna!


Rotary ger dig världen


    • Tid: kl 10-11

Möjligheterna är många för dig som ung att komma ut i världen tack vare Rotary. Du kan åka utomlands på utbyten och utbildningar. Det finns utbildningar i ledarskap på hemmaplan. Det blir möjlighet att träffa ungdomar som nu är på utbytestermin i Skåne. För alla mellan 18 och 30 år finns Rotaract som är ett nätverk av studerande och yrkesverksamma.

Nyfiken? Kom upp på plan 2 och få mer information.


Rotary ger dig kontakter i världen


        • Lunch med samtal: kl 12-13

Är man rotarian har man kontakt och vänner över hela världen. Vi är världens största nätverk av samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund. Vi är inte bara globala utan ytterst lokala. Möt rotarianer över en lunch och lyssna till berättelser om hur Rotary varit viktigt för deras yrkesroller och verksamhet.


Föranmälan till denna lunch krävs senast den 10 april.


Rotary ger hjälp i världen      • Eftermiddagsfika kl 14.30-15.30

Rotary är inte bara ett yrkesnätverk utan också en stor humanitär organisation. I mer än 30 år har vi jobbat med att utrota polio i världen. Vi hjälper till när katastrofer är framme runt om i världen. Läkare åker till Afrika och hjälper till där tack vare Rotary. Dessutom har vi mängder av lokala projekt där vi är med och bygger ett hållbart samhälle.
Vill du veta mer? Kom upp på en kopp kaffe! 
Hemsida : https://www.rotary.se/svedala/home/


Kontaktinformation: E-post: svedala@rotary.se


Ordinarie mötesplats: Svedala Folkets Hus


Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15