Nu har du som driver UF 2021-2022 möjligheten att delta på årets företagsmässa den 23 APRIL i Svedala. Vi har inte plats till alla! TILL KOSTNADEN AV 360 KR! 

  • BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER
  • BOKNINGEN ÄR ÖPPEN

Har vi en tydlig affärsidé? Kommer vi att visa eller ge något till kunden? Har vi gjort klart vårt reklammaterial? Är visitkorten klara, ja frågorna är många och vi hjälper er gärna med vad just ni kan tänka på inför mässan. Årets mässa är till för att ni ska få möjligheten till något kul och innovativt som ingen tidigare fått. Har du produkter kvar att sälja? vill du nå ut till väletablerade företag från hela Sverige men även lokalt? Här får du precis den möjligheten, att ni tillsammans under samma tak kommer att få möjligheten att marknadsföra och sälja in just er produkt eller vision till över 250 andra utställare på samma dag. Delta i Draknästet och vinn fina priser eller varför inte delta i någon av mässans alla workshop där du har möjlighet att träffa chefer, arbetsledare, arbetsförmedlingen och många fler som just kan hjälpa dig att ta nästa steg i livet!

  • BOKNING ÄR BINDANDE
  • GOLVYTA 2X1 METER
  • HÖJD MAX 2,4 METER
  • MONTERN MED SVART GOLV
  • INGEN STRÖM FINNS

Har du en affärsidé men aldrig tagit steget? Nu har du chansen att under 3 minuter presentera er affärsidé framför vår jury. Dessa kommer att bedöma er affärsplan utifrån den kända SWOT-modellen. Er presentation kan kommas att spelas in om så önskas. Vår jury kommer från framgångsrika och välkända bolag runt om i Sverige. Dagens bästa 3 bolag kommer att vinna priser från våra jury medlemmar i slutet av dagen.GRATTIS! Nu kan du som Uf-företag vinna pris för bästa monter den 30e april. Vi har över 500 bokade elever med ålder 18-25 år som har i uppgift att komma till mässan för att bedöma och rösta på vilket företag som har gjort störst insats och lyckats skapa mässans bästa Uf-monter. Ta chansen och vinn någon av våra priser under mässan!BOKA DIN PLATS NU!

Boka här nedan. Inom 48h kommer ni att hitta er logga bland våra utställare.

BETALNING ENDAST FÖR DITT FÖRETAG OM DU INTE KOMMER TILL DIN BOKADE MONTER!

SWISH : 123 66 92 099

ANGE FÖRETAGSNAMN I MEDDELANDE FÄLTET

Pris  360kr per uf - företag.


MONTERING AV MONTER SKER FREDAGEN DEN 22 APRIL 10:00 - 20:00


BEHÖVER DU REKLAMMATERIAL?

Vi kommer att inom kort erbjuda våra utställare reklammaterial som är lämpliga till mässa. Vi har tillsammans med vår GULDSPONSOR Pampas reklam Malmö lyckats plocka fram våra populäraste produkter till bästa möjliga pris. Se exempel här nedan. vi bifogar nya erbjudanden efterhand.