Lördagen den 4e Maj klockan 10:00

Nu är vi tillbaka med fullkraft inför 2019 och bygger Sveriges Största B2B företagsmässa med över 300 utställare från hela Sverige representerade under samma tak. Ta chansen och säkra din plats innan det är för sent! 

  • Öppet: 10:00 - 16:00 Fredagen den 12e april
  • 18 års åldersgräns eller med målsman


Vår stora nyhet för i år kommer att presenteras som workshops och olika typer av evenemang som kommer att kunna presenteras under mässan. En fullspäckad dag full av överraskningar från både oss som arrangör men även från många av våra partners och utställare. Detta är en dag du inte vill missa!


Vi har sedan 2017 över 50 olika partners som står sida vid sida för att skapa detta unika evenemang till det bästa i sin klass. Våra två bolag i grunden har under flera år skapat hundratals evenemang och ser mässor som ett naturligt steg i sin utveckling och nyskapande. Vi har kompetent personal sedan flera år tillbaka och med en stor kraft ska vi förverkliga och dubbla mässans storlek mot tidigare år.
Svedala Företagsmässa utvecklas för varje dag och är en fullspäckad dag med workshops, intervjuer, draknäste, shower och seminarier för alla. Vi har fritt inträde och öppet för alla över 18 år. Vi försöker vara innovativa och skapa nya projekt tillsammans med våra olika partners för att skapa den bästa möjliga upplevelsen för utställare och besökare. Vår vision är att samla alla under samma tak! Väletablerade företag från hela Sverige tillsammans med UF-företagare, skolor och stora affärsnätverk som Rotary och BNI. Allt på samma dag under samma tak för att kunna främja och lyfta näringslivet till en helt ny nivå.


BOKA DIN PLATS IDAG!